Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده «من سین» گفت: این کتاب با برخورداری از موضوعی جهان شمول، مخاطب را به خودشناسی می‌رساند.

اعظم بروجردی نویسنده ادبیات داستانی، نمایشنامه نویس و کارگردان تئاتر است که چندی پیش کتابی با عنوان «من سین» را به چاپ رساند. وی در گفتگو اب خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به معرفی این کتاب پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان-ایده نگارش این کتاب چطور بوجود آمد؟

اعظم بروجردی- ایده نگارش یکباره و ناگهانی به ذهنم خطور کرد. فکر اینکه ما که هستیم و چه هستیم باعث شد تا ایده اولیه متن به فکرم برسد و شروع به نوشتن «من سین» کنم.

میزان -چقدر زمان صرف نگارش کتاب کردید؟

اعظم بروجردی-چیزی حدود ۲ تا سه سال نوشتن کتاب طول کشید.

میزان-این کتاب چه موضوعی را در بر می‌گیرد؟

اعظم بروجردی-این کتاب موضوعی جهان شمول دارد و داستان موجودی است که دنبال چیستی خود می‌گردد.

با توجه به نگاه فلسفی که این کتاب دارد، آیا این اثر برای کسانی که اطلاعات چندانی از فلسفه ندارند و با مباحث

میزان-فلسفی آشنایی کمتری دارند قابل فهم است؟

اعظم بروجردی-ممکن است مطالعه کتاب کمی برای چنین فردی سنگین باشد، ولی از آنجا که داستان وارد زندگی آدم‌های مختلف می‌شود قطعا برای مخاطب جالب و خواندنی است.

این کتاب برگرفته از عرفان اسلامی است یعنی آن خودسازی و خودشناسی که در عرفان اسلامی وجود دارد در این داستان مطرح می‌شود.

میزان-سیر یافتن هویت از کجا شروع می‌شود؟

اعظم بروجردی-جستجوی هویت از کاوش‌های یکسری زمین‌شناس آغاز می‌شود که در غار‌های زنجان دنبال موجودی که نیمی از آن انسان و نیمی از آن حیوان است، می‌گردند.

وی به یکسری استخوان می‌رسد که برخی از آن‌ها برای حیوانات و برخی دیگر برای انسان است. وی در ابتدا با یافتن استخوان‌ها فکر می‌کند که موجودی را که در جستجویش بوده یافته است، اما با بردن استخوان‌ها به آزمایشگاه مشخص می‌شود که گویا موجودی به این استخوان‌ها چسبیده است و در اینجا سوالات زیادی مطرح می‌شود.

میزان-این سوالات شامل چه می‌شوند؟

اعظم بروجردی-شامل اینکه اگر زمین‌شناسان استخوان‌ها را می‌برند چرا من هنوز اینجا هستم و اگر من آنچه از غار خارج دشه نبوده‌ام پس چه‌چیزی هستم؟ این باعث یافتن و جستجو برای کشف هویت می‌شود.

میزان-در این کتاب صرفا از قدرت نویسندگی بهره گرفتید؟

اعظم بروجردی-بله، این کتاب کاملا تخیلی است، ضمن این که در این اثر از حس کاوش و جستجوگری که هرکس در پی یافتن خود است بهره گرفته شده است. در حقیقت می‌توان «من سین» را کتابی دانست که مخاطب را به خودشناسی می‌رساند.

میزان-در این کتاب به مکان خاصی هم اشاره کردید؟

اعظم بروجردی-بله این اتفاق در غار‌های زنجان روی می‌دهد و شاید ادواری هم که بر ایران گذشته هم در کتاب مطرح شده است. شاید در برخی از بخش‌ها به سیاست هم اشاره شده باشد، ولی سیاست در روند داستان دخیل نیست.

میزان-این کتاب توسط چه انتشاراتی چاپ شده؟ برای کدام قشر است؟

اعظم بروجردی-«من سین» را انتشارات مسیر دانشگاه چاپ کرده است.

این کتاب برای قشر بزرگسال است و برای افرادی جستجوگر بسیار لذت‌بخش است.

میزان-بازخورد مخاطب تا امروز نسبت به این کتاب چگونه بود؟

اعظم بروجردی-هرکس که این کتاب را خوانده‌اند برایشان موضوع بسیار جالب بوده است. افرادی که نویسنده هستند و در این حوزه فعال هستند و خردمندانه به داستان نگاه می‌کنند فوق‌العاده مجذوب این کتاب شده‌اند. خودم فکر نمی‌کردم «من سین» برای فلان نویسنده اینقدر مورد توجه قرار گیرد.

میزان-آیا برای کتابتان تبلیغات خاصی هم انجام شد؟

اعظم بروجردی-نه، نه تبلیغات خوبی انجام شد و نه پخش خوب، به طوریکه من معتقدم این کتاب هنوز آنطور که باید شناخته شود معرفی نشده است. من نه آنچنان پولدار بودم که بخواهم برای کتابم تبلیغات انجام دهم یا کتاب را رونمایی کنم، همچنین از آنجا که انتشارات هم توانایی را نداشته باعث شد بازخورد کتاب آنچه که توقع داشتم نباشد چراکه کتاب هنوز دست کسی نیست.

کتاب «دا» و «دختر شینا» به قدری تبلیغات برایشان انجام می‌شود که خیلی زود به فروش می‌رسد، ولی «من سین» هنوز پخش هم نشده است.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب مطالعه داستان هویت خودشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۱۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان

حسین حقانی کارگردان مجموعه «هیس، هیچی نیس!» درباره ایده شکل گیری و ساخت این مجموعه به خبرنگار مهر بیان کرد: حدود ۲ سال پیش بود که حمیدرضا عطارد تهیه کننده مجموعه، فیلمنامه را به من داد تا بخوانم و فقط قرار بود نظر بدهم.

وی ادامه داد: من فیلمنامه اولیه را که خواندم برایم جذابیت داشت، جذابیتش هم به این بود که چطور برهه ای از تاریخ که شیرین هم نیست و تلخ است تبدیل به یک مجموعه آیتمی شده است که فضایی سرگرم کننده و آموزشی برای نوجوانان دارد. خیلی از اتفاقاتی که در این برهه از تاریخ افتاده کمتر گفته شده است و خود من که فیلمنامه را می خواندم برای اولین بار با این اتفاقات آشنا شدم. از این حیث این نکات جزیی و وقایع برای من تازه بود. بعد از چند ماه از من برای کارگردانی دعوت شد و آن زمان متن را دوباره با نگاه کارگردانی خواندم و تغییراتی در متن داشتیم.

حقانی درباره شخصیت های ثابت این مجموعه که با فرم آثار اپیزودیک پیش می رود، گفت: آیتم هایی در این مجموعه داریم که کاراکترهای ثابتی دارد و بر این اساس نگاه غرب را در این کاراکترها می بینیم. مثلاً کاراکتر قاضی یکی از شخصیت های اصلی است و یکی از سکانس های ثابت ما هم دادگاه شد. در این دادگاه سیاهپوست ها می خواهند احقاق حق کنند و قاضی از این حیث که می داند افکار عمومی جهان آنها را رصد می کند، می خواهد در تاریخ منفی جلوه نکند اما حق را هم به آنها ندهد.

وی درباره اینکه چرا سراغ چهره ها نرفته اند، عنوان کرد: بازیگران این مجموعه ناشناخته هستند و همین یک ویژگی است چون ما نقش های زیادی داشتیم و هر بازیگری مجبور بود ۱۰ کاراکتر را بازی کند. بازیگران به دلیل توانمندی هایشان با تغییر گریم توانستند نقش های مختلفی را بازی کنند. البته این هنرمندان هر یک نزدیک به ۲ دهه تجربه داشتند و در تئاتر به صورت حرفه ای فعالیت کرده بودند اما برای مخاطب عام هنوز ناشناخته بودند.

حقانی درباره مزیت بهره گیری از استعدادهای جدید گفت: در این مجموعه مخاطب چهره های تکراری نمی بیند و از طرفی بازیگران حرفه ای شهرهای دیگر هم می توانند توانمندی های خود را نمایش دهند.

وی در پایان درباره مضمون سریال «هیس، هیچی نیس!» نیز یادآور شد: این مجموعه زوایای پنهان تاریخ را به خوبی تصویر کرده است و به نظرم لازم است هرکسی نه فقط در ایران بلکه در هر جایی از جهان این تاریخ را بداند.

سریال نمایشی «هیس، هیچی نیس!» به عنوان نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره توسط سازمان سینمایی سوره به تهیه‌کنندگی حمیدرضا عطارد و کارگردانی حسین حقانی با نگاهی طنز به رویدادهای تاریخی جهان ساخته شده و اثری اقتباسی از کتاب ۱۵ جلدی «سرگذشت استعمار» مهدی میرکیایی است.

این مجموعه از اول اردیبهشت ماه شنبه تا دوشنبه حوالی ساعت ۱۸ از شبکه دو سیما و دوشنبه تا پنجشنبه حوالی ساعت ۲۱ از شبکه امید روانه آنتن شده است.

مجموعه «هیس هیچی نیس» نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره است که توسط سازمان سینمایی سوره برای مخاطب نوجوان تولید شده است.

کد خبر 6100225 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • علم الهی حضرت فاطمه معصومه (س) برگرفته از ائمه اطهار (ع) است
  • برگزاری«کتاب بازی» در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • معرفی سه کتابی که نگرشتان به زندگی را تغییر می‌دهد
  • مدیر رادیو معارف؛ از مدیریت کنداکتور تا شروعِ «عصر جوانی»
  • تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳/ میکروفونی که مصداق بیت‌المال است
  • زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان
  • بازی با روان مخاطب در پخش فوتبال پرسپولیس و استقلال | شعر حافظ بی‌نوا تکه و پاره شد!
  • کتابخانه‌ای به وسعت ایران
  • برپایی «گعده امین» در نمایشگاه کتاب تهران/ یک پلتفرم کتابی در راه است
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان